Overig

Ron Voskuilen vertrekt bij Rotterdam Partners

850

Na twee jaar met veel genoegen en plezier de functie van directeur van Rotterdam Partners vervuld te hebben, vertrekt Ron Voskuilen. In zijn rol als interim heeft hij samen met het team van Rotterdam Partners de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan het op- en uitbouwen van de organisatie, die begin 2014 is ontstaan uit een fusie.

“Het was een groot genoegen om samen met het team een steentje te kunnen bijdragen aan de vooruitgang van Rotterdam. Voor het imago van Rotterdam zijn het gouden tijden. European City of the YearBest in Travel City, World Festival & Event CitySmart City of the Year. Nooit oogstte Rotterdam zo veel lof als in de afgelopen jaren. Rotterdam staat internationaal en nationaal te boek als edgy en vernieuwend, en ‘the place to be’. Een ongekende kanteling ten opzichte van het imago van kille, ongezellige en onveilige stad dat jarenlang aan Rotterdam kleefde.”

Momenteel is de organisatie druk bezig met de verhuizing naar het Schielandshuis en de voltooiing van het proces om van dit historische monument weer een echt huis van de stad te maken. Eind maart zal het Schielandshuis officieel worden geopend. Voskuilen: “Daarmee is voor mij een natuurlijk einde gekomen aan mijn directeurschap. Vol tevredenheid zal ik daarom komend voorjaar mijn functie overdragen aan mijn opvolger.”